lauantai 30. heinäkuuta 2016

Ääni 1

Tähän alkuun voikin sitten sanoa että koko kurssi oli iso pettymys. Odotukset oli korkealla, koska esim. musiikin tekeminen ja muokkaus on tuttua ja mieleistä puuhaa. Kurssin opettaja oli kuitenkin joku nopeasti hankittu sijainen.

Opetus ei mielestäni liittynyt mitenkään siihen, mitä tunneilla loppujenlopuksi teimme. Lisäksi opetuksen laatu oli epäselvää, eikä siitä jäänyt mitään päähän vaikka tunneilla olisi oikeasti yrittänyt keskittyä. Diaesitykset olivat myös sekavia ja niissä lukeva tieto oli vähäistä.

Työstimme useamman oppitunnin ProTools -nimisellä ohjelmalla koko ajan samaa ääniraitaa, joka rupesi käymään aika nopeasti turhauttavaksi sekä tylsäksi. Joka kerta piti tehdä melkein samoja asioita ja tässäkin ohjeistus oli heikonlaista ja ainakin omasta mielestäni taas jälleen kerran epäselvää. Lopputyönä piti tehdä parin kanssa radiomainos, jonka tekemiseen jätettiin liian vähän aikaa.. Ideana oli keksiä mainos, äänittää se ja muokata ProTools -ohjelmalla kaikki yhteen ja lisätä mahdolliset ääniefektit.

Lisäksi ongelmia oli myös siinä kun jokaisen piti lainata ääninauhuri ja äänittää sillä viisi eri äänimaailmaa. Sillä ei nähtävästi ollut väliä, että laitteille oli varauslista.. Kurssin arviointiperusteet jäi myös epäselviksi ja niissäkin toimittiin epäreilusti, kun ne jotka olivat oikeasti tehneet kurssin aikana töitä saivat huonon numeron ja muutamat valitut saivat arvosanan 10.


Kurssin tavoitearvosana: 9
Lopullinen arvosana: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti